Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc New Holland 81676C1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 81676C1
Cod produs
ETOP6DHJ-AT
Out Of stock
Descriere
Cand calitatea pieselor pe care i le oferi lasa de dorit, nu te poti astepta la mare branza din partea utilajului tau. Investeste in piese de calitate superioara si vei vedea diferenta. Nu te teme ca ar fi prea costisitoare, la noi au preturi accesibile si calitati exceptionale. Ti-o va dovedi si acest rulment butuc New Holland 81676C1 de care se pare ca ai acum nevoie. Fiabil si extrem de rezistent, fiind fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate, iti va asigura o functionare impecabila nu doar acum, ci mult timp de-acum incolo. Mai ales daca te ocupi cum trebuie si de lubrifiere, treaba va merge ca unsa.

Suntem aici oricand ai nevoie de ajutor in remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Vei gasi la noi si piese de piese, dar si o echipa pasionata de domeniul tehnic, care iti va furniza toate informatiile necesare pentru ca rezultatele sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Un sfat potrivit la momentul potrivit te va scuti de o multime de eforturi. Suna-ne!

Rulment butuc New Holland 81676C1 - si-o sa-ti mearga (ca) pe roate!
Daca te-ai intrebat ce face rulmentul acesta de butuc de este atat de esential in sistemul de transmisie, iti spunem ca misiunea sa este de a prelua greutatea utilajului si a o transfera catre roti, facilitandu-le astfel miscarea. Are undesign inovator care iti asigura o frecare redusa si de asemenea un consum mai redus de combustibil. Daca ai grija ca lubrifierea sa fie corespunzatoare si cantitativ, dar si calitativ, te vei bucura mult timp de ajutorul sau pretios.

Te scoatem din impas!
Stim cat de nesuferite pot fi defectiunile si vrem sa-ti luam de pe umeri o parte din griji. De aceea am creat un serviciu de consultanta de care vei benficia in mod gratuit! Specialistii nostri sunt bine documentati si iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu brio orice obstacol tehnic legat de utilajul tau. Identifica piesele potrivite si iti ofera solutii adaptate nevoilor tale. Contacteaza-ne! Nu te costa nimic sa fii bine informat!

Garantie
Daca s-ar intampla, in mod exceptional, ca acest rulment butuc New Holland 81676C1 sa prezinte vreun defect de fabricatie, n-ai de ce sa-ti faci griji. Ca doar ai o garantie de 6 luni care acopera astfel de situatii neplacute, pe care le vom rezolva in cel mai scurt timp. Vei regasi factura si certificatul de garantie in interiorul coletului.

Livrare
Cand termenele bat la usa, astepti cu nerabdare piesa de care ai nevoie pentru a continua. Nu-ti fa griji! Acest rulment butuc New Holland 81676C1 ajunge la tine super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online si ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin apropiere.

Montaj
Un montaj de calitate poate face diferenta intre o functionare exemplara si una cu nabadai. Ca sa nu bati pasul pe loc, e mai sigur sa apelezi la persoane specializate pentru efectuarea interventiei tehnice. Te feresti astfel de complicatii inutile. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Vei obtine rezultate optime daca-i inlocuiesti tot acum si perechea. Si, daca tot ajungi in service, verifica si etanseitatea sistemului si, eventual, inlocuieste si simeringul de butuc, ca sa n-apara ulterior probleme. Daca nu stii incotro sa te indrepti, spune-ne si iti trimitem o echipa de incredere din zona ta de activitate!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura