Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior pentru tractor John Deere 5515

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5515
Out Of stock
Descriere
Nimic nu se substitue calitatii pieselor de schimb originale si beneficiilor asociate acestora, de aceea iti oferim o gama larga de produse Carraro. Ele sunt recunoscute la nivel international pentru caracteristicile esentiale prezentate, iar noi le punem la dispozitia ta la un pret foarte bun.

Pivotul superior pentru tractor John Deere 5515 este parte din marca Carraro si o poti achizitiona acum pentru a realiza schimbul maine! Prezenta in stoc este permanenta iar oferta te va incanta.

El este oferit atat separat, cat si ca parte din kitul nostru complet care este mult mai recomandat pentru schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind piese originale.

Daca ai intrebari pentru personalul nostru nu ezita sa ne contactezi! Iti stam la dispozitie pentru orice solicitare si iti oferim suport tehnic gratuit la fiecare achizitie noua.

Alaturi de acest pivot superior John Deere 5515 primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Transportul piesei se realizeaza cu ajutorul serviciilor de curierat si dureaza o zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs si se poate achita dupa verificarea atenta a coletului, daca mentionezi in cerere de aceasta optiune. Totodata, poti ridica piesa de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Pentru ajutor la montaj sau pentru efectuarea remedierilor necesare utilajului poti apela la mecanicii nostri colaboratori. Ei garanteaza reparatii de inalta calitate direct la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: YUIKNG5M-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura