Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor JCB VM146D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM146D
Cod produs
B4UJTI1V-R-MI
Out Of stock
Descriere
Nimic nu valoreaza mai mult decat ziua de azi! Nu amana momentul in care vei intra in echipa noastra, avem multe de oferit: piese de schimb de calitate si servicii utile, totul pentru ca afacerea ta sa mearga pe drumul cel bun. Astazi iti oferim pompa alimentare JCB VM146D de productie europeana, calitate garantata. Ea inlocuieste perfect originalul si are garantie 1 an. O poti comanda telefonic, la unul dintre consultantii nostri, sau prin formularul de pe site!
Ca tot vorbeam de echipa, depanarea mobila e asigurata de partenerii nostri din toata tara. Ei se pot deplasa pentru revizii, depanare si montaj chiar acolo unde ai nevoie, in punctul de lucru. Suna la noi si te vom pune in legatura cu cel care se afla mai aproape de tine!

Pompa alimentare JCB VM146D este de importanta cruciala pentru alimentarea motorului!
Semnele de avarie precum: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau ramai in pana de combustibil cu rezervorul plin - trebuie sa te puna in garda ca pompa de alimentare e defecta. Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor si, daca ea nu functioneaza, motorul va fi alimentat cu intreruperi sau deloc. Monteaza pe utilajul tau pompa pe care ti-o recomandam si vei scapa de probleme!

Suna-ne si intreaba! Gratis!
Cand ti-e lumea mai draga, ti se opreste utilajul pe camp si nu porneste si pace! Nu-i dai de cap? Suna-ne, consultantii nostri iti vor identifica defectiunea si iti vor spune ce piesa de schimb se potriveste, trebuie doar sa le dai cateva date!
Pompa electrica de alimentare pentru cilindru compactor JCB VM146D trebuie montata corect si garantia ei este de 1 an, o asigurare impotriva eventualelor defecte de fabricatie.
Pompa alimentare JCB VM146D poate fi ridicata personal, o avem pe stoc. Comandata telefonic sau prin formualrul de pe site, ea pleaca din depozit in aceeasi zi si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore. Curierul va astepta sa verifici pachetul si apoi poti plati ramburs.
Pompa de alimentare e o piesa importanta in alimentarea motorului, asa ca nu improviza! Fa lucrurile ca la carte, cheama un specialist si vei prelungi viata atat a piesei de schimb cat si a intregului utilaj. Daca nu ai un tehnician la indemana, spune-ne, avem noi sa-ti recomandam pe cineva!

Specificatii tehnice
• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura