Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator JCB JS180LCTAB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS180LCTAB
Cod produs
6QM0FUEW-R-MI
Out Of stock
Descriere
Cauti pompa alimentare JCB JS180LCTAB de calitate inalta, fabricatie europeana? Astazi esti norocos, tocmai a intrat pe stoc! Iti garantam ca piesele din depozitul nostru sunt aduse doar daca indeplinesc standarde stricte de calitate, deci poti comanda telefonic sau prin formularul de pe site, si piesa va pleca spre tine in aceeasi zi!

Noi suntem partenerii pe care ii cauti de mult timp, am creat servicii de care in curand nu te vei mai putea lipsi: consultanta gratuita, depanare mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje, toate  sunt concepute pentru dinamizarea afacerii tale!

Pentru ca suntem constienti de cat de important este un service specializat pentru tine si afacerea ta, iti punem la dispozitie mecanicii nostri colaboratori. Acestia ajung direct la locul utilajului tau, iar tu nu mai pierzi timp si bani cu transportul lui.

Pompa alimentare JCB JS180LCTAB da energia utilajului tau!

Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor si daca ea nu functioneaza, semnele sunt evidente: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau ramai in pana de combustibil cu rezervorul plin. Ia o pompa de calitate care iti vei rezolva pe loc toate aceste probleme! Si pentru mult timp!
Oferim consultanta tehnica. Gratis!
Nimeni nu cunoaste utilajul tau mai bine decat tine! Si totusi uneori chiar nu vrea sa porneasca, orice i-ai face! Suna-i pe consilierii nostri, spune-le pe scurt ce problema ai, si vei vedea priceperea si eficienta lor in actiune. Iti vor depista defectul si iti vor indica piesa de care ai nevoie, trebuie doar sa ne suni!
Pompa electrica de alimentare excavator JCB JS180LCTAB are garantie extinsa pentru 1 an, ai siguranta exploatarii ei timp indelungat daca o montezi corect.
Pompa alimentare JCB JS180LCTAB este pe stoc, te asteptam sa o iei din depozitul nostru! Daca faci comanda telefonic sau prin formularul de pe site, ea pleaca din depozit in aceeasi zi si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore. Curierul va astepta sa verifici pachetul si apoi poti plati ramburs.
Montajul unei piese de asemenea importanta trebuie facut neaparat de un specialist. Daca nu stii la cine sa apelezi, suna la sediul nostru si iti recomandam noi pe cineva, avem parteneri destoinici cu echipe mobile de depanare!

Specificatii tehnice

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari

Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura