Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 450
Cod produs
D2S0EKVI-RE
Out Of stock
Descriere
Randamentul echipamentului tau se imbunateste cu fiecare piesa noua originala, deoarece isi recapata eficienta maxima din timpul lucrului. De aceea iti punem la dispozitie o varietate de piese originale Carraro, din care sa le alegi pe cele necesare modelului tau.

Pentru utilajul pe care il detii, iti ofertam avantajos acest cap planetara Massey Ferguson 450 prezentat in imagini, realizat din materiale durabile si cu particularitati ce permit exploatarea indelungata. Daca vrei sa il comanzi, iti este livrat a doua zi de la plasarea comenzii.

Cap planetara Massey Ferguson 450 - abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii!

Asadar, verifica si integritatea crucii de planetara, daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa schimbi si pinioanele. Este recomandata si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Toate acestea sunt prezente pe stoc si ti le ofertam la un pret personalizat. Ne poti suna pentru mai multe detalii si verificarea compatibilitatii cu utilajul tau. Consilierii nostri ofera si consultanta tehnica gratuita la achizitionarea fiecarei piese noi, pentru a fi potrivita utilajului tau.

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de acest cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 450 este valabil 6 luni de zile.

Pachetul cu un asemenea cap planetara Massey Ferguson 450 iti este livrat de catre serviciile de curierat rapid si il poti achita curierului. Asigura-te ca platesti un produs dorit prin a mentiona de verificarea coletului in prezenta curierului. De asemenea, daca ai nevoie de piesa azi, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda si sa vii sa o ridici de la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

Pentru un montaj efectuat corect recomandam interventia unor mecanici profesionisti. De aceea, noi avem parteneriate cu o echipa de service mobil care sa iti usureze munca. Suna-ne acum si iti programam montajul in cel mai scurt timp! In plus, daca apar defectiuni majore la utilaj, ei intervin cu remedierile necesare. Afla mai multe sunand la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura