Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 470XTRA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 470XTRA
Cod produs
MD2LB1VC-RE
Out Of stock
Descriere
Calitatile deosebite ale acestui cap planetara Massey Ferguson 470XTRA se datoreaza folosirii in procesul de fabricatie a celor mai bune materiale, ce rezista la orice conditii de lucru. De aceea rezultatele oferite de piesa sunt remarcabile, avand eficienta maxima chiar si dupa o perioada indelungata de timp.

Toate acestea se datoreaza producatorului Carraro care a oferit intotdeaua cele mai bune si sigure solutii si o calitate superioara fara concurenta. Din acest motiv in depozitul nostru se afla mereu o gama larga de piese originale, pe care se le achizitionezi rapid atunci cand ai nevoie.

Cap planetara Massey Ferguson 470XTRA - calitatea face diferenta! Investeste inteligent!

Odata ce schimbi capul de planetara iti recomandam sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile semiplanetarei vechi sunt uzate aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura este deteriorata trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. Nu uita de inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Piesele sunt prezente pe stoc, iar consilierii nostri iti ofera un pret personalizat la achizitionarea tuturor. Afla mai multe sunand la unul din numerele afisate, la care beneficiezi de consultanta tehnica gratuita pentru identificarea corecta a fiecarei componente dorite.

Acest cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 470XTRA este conceput pentru a reprezenta o solutie, nu o problema, de aceea vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Stai fara grija!

Daca nu te poti prezenta personal la sediul firmei din apropiere de Bucuresti, iti trimitem piesa prin curier rapid. Primesti pachetul a doua zi de la plasarea comenzii, iar verificarea lui o poti efectua in prezenta curierului, dupa acordarea rambursului.

Foarte avantajos pentru tine este si service-ul mobil al firmei. Prin intermediul acestuia nu este necesara deplasarea utilajului daca doresti un montaj de calitate al pieselor achizitionate. Ba mai mult, indiferent de problemele tehnice aparute la utilaj, vei avea intotdeauna o solutie optima si de durata. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura