Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 465
Cod produs
AQVG70TI-RE
Out Of stock
Descriere
Vrei o piesa originala care sa iti ofere eficienta maxima, dar si siguranta in lucru? Iata recomandarea noastra: cap planetara tractor Massey Ferguson 465 din gama Carraro. Acest articol original este realizat din materiale extrem de rezistente si va putea fi utilizat o perioada extinsa de timp, chiar si in conditii dificile.

Comanda acum, fiind disponibil la cel mai bun pret, si iti livram pachetul imediat, in orice zona a tarii.

Cap planetara tractor Massey Ferguson 465 - nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului tau!

Tine cont si de indicatiile specialistilor de a revedea toate piesele din ansamblu, pentru a te asigura ca nimic nu sta in calea performantelor maxime. Verifica integritatea crucii de planetara - daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata - verifica integritatea pinioanelor.

Mecanicii recomanda si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Toate aceste piese le gasesti pe stoc iar daca ai nevoie de ele ti le ofertam la un pret personalizat. Suna acum pentru mai multe detalii, iar noi iti acordam consultanta tehnica gratuita pentru identificarea corecta a fiecarei piese noi!

Acest cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 465 dispune de garantie valabila 6 luni de zile, de la data achizitiei.

Ridicarea piesei comandate se efectueaza de la sediul nostru aflat in apropiere de Bucurestiu, insa poti solicita livrarea in orice localitate din tara. Serviciile de curierat ajung a doua zi de la plasarea comenzii si incaseaza rambursul la receptie. Recomandarea noastra este sa verifici si integritatea produsului in prezenta curierului pentru a putea fi sesizate posibilele probleme in timp util.

Daca vrei ajutor la montajul piesei trimitem echipa noastra de mecanici in localitatea ta. Serviciile lor iti sunt puse la dispozitie si pentru orice alte interventii necesare, de la montaj pana la cele mai complexe reparatii. Afla mai multe sunand la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura