Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson MF290

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF290
Cod produs
2C43S8PZ-RE
Out Of stock
Descriere
Ca sa iti poti continua activitatea in mod eficient si sigur, iti oferim la un pret avantajos acest cap planetara Massey Ferguson MF290 prezent in oferta noastra. El este original, de aceea toate beneficiile asociate iti asigura functionarea optima indiferent de conditii, dar si rezistenta necesara pentru o exploatare de lunga durata.

Stocul este permanent disponibil, deci poti comanda acum pentru a realiza schimbul in timp util. Livrarea este disponibila pentru orice localitate a tarii.

Cap planetara Massey Ferguson MF290 - promite sa ajunga la tine cat mai repede cu putinta! Alege calitatea!

Pentru a te asigura ca ajungi la performanta maxima cu utilajul, iti sugeram sa verifici si integritatea crucii de planetara, mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Toate piesele se afla pe stoc, intr-o oferta foarte avantajoasa si personalizata, in acord cu nevoile tale! Ia legatura cu consilierii nostri pentru detalii suplimentare despre piese sau compatibilitatea lor cu utilajul. Primesti si consultanta tehnica gratuita pentru alegerea corecta a viitoarelor componente necesare.

Certificatul de garantie care iti asigura schimbarea acestui cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson MF290 in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile. Stai fara grija!

Ridicarea acestui cap planetara Massey Ferguson MF290 comandat se realizeaza direct din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului sau poti solicita livrarea la domiciliu. In acest caz piesa ajunge a doua zi lucratoare, iar prin mentionarea in prealabil o poti verifica inainte de efectuarea platii.

Pentru montaj te punem in contact cu mecanicii nostri care pot interveni direct la punctul tau de lucru. Acestia pot fi solicitati indiferent de reparatiile necesare sau de complexitatea lor, scopul fiind de a ajunge cu utilajul la performante maxime. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura