Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5403

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5403
Out Of stock
Descriere
Nu poti avea performante maxime fara o piesa originala a carei calitate depaseste orice model alternativ. De aceea mentinem un stoc permanent disponibil al gamei Carraro si iti ofertam avantajos orice produs disponibil.

Ca exemplu, acest pivot superior John Deere 5403 este original, foarte eficient chiar si dupa multiple solicitari si constituie o alegere sigura in lucru. El se afla pe stoc atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet, avand posibilitatea de a profita de orice varianta necesara tie.

Kitul este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, si este recomandam deoarece schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu iti asigura randament maxima in lucru.

Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii despre piesele disponibile in stoc si compatibilitatea acestora cu utilajul. Vei primi si consultana tehnica din partea consilierilor nostri pentru a te asigura ca achizitionezi piesele noi corespunzatoare echipamentului tau.

Pivotul superior John Deere 5403 este insotit de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, care iti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute.

Daca doresti livrarea pachetului trimite-ne datele locatiei tale si vei beneficia de piesa a doua zi lucratoare. Mentionand in cerere de verificarea acesteia in prezenta curierului, nu vei achita rambursul pana nu te asiguri de calitatea si starea ei. Totodata, poti opta pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in Bucuresti, unde stocul este disponibil in permanenta.

Iti putem fi de folos si daca doresti ajutor la montaj deoarece colaboram cu mecanici ce isi desfasoara activitatea chiar si la punctul tau de lucru. Acestia intervin pentru orice reparatii necesare in vederea unui utilaj functional la parametrii maximi, deci suna acum pentru a programa lucrarea dorita!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: ZJRV8XDL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura