Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc cilindru compactor Caterpillar CB334E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CB334E
Cod produs
BE746LD9-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta da semne de oboseala? Se mai intampla, dar ai ajuns in locul potrivit pentru remedierea oricarei defectiuni cu care te confrunti. Daca ai remarcat ca rotile se misca mai greu sau se aud zgomote metalice in timpul functionarii, cel mai probabil ai nevoie de niste rulmenti noi. Si avem noi unii super rezistenti. Cum este acest rulment butuc Caterpillar CB334E ce poarta amprenta Carraro, conceput sa reziste vreme indelungata. Iti garanteaza o functionare optima, fara probleme, pentru mult timp. Cu un asa ajutor, utilajul tau va putea da din nou randamentul pe care il astepti de la el.

Alege intotdeauna piese de cea mai buna calitate si te vei bucura mult timp de performanta din partea utilajului tau. Gasesti la noi tot ce-ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in parametri optimi. Oricand intampini vreo defectiune, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri iti sar in ajutor cu cele mai bune solutii. Ei cunosc foarte bine nevoile utilajelor si iti vor furniza informatii pretioase pentru bunul mers al activitatii tale. Suna-ne!

Rulment butuc Caterpillar CB334E - pentru o functionare impecabila!
Chiar de nu-ti pare mare lucru, rolul acestui rulment este esential pentru utilajul tau, intrucat acest rulment butuc Caterpillar CB334E asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Totodata, vei face si economii la combustibil datorita lui.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Nu te sfii sa ne contactezi cand te confrunti cu vreo problema sau dilema. Oricat ti-ar parea de complicat, vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Fie ca nu stii care e cauza defectiunii si, in consecinta, nu stii ce piese ti-ar trebui, fie ca iti doresti un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau - totul se rezolva. Chiar si montajul, caci avem colaboratori in toata tara si iti trimitem rapid un profesionist cand situatia o cere. Contacteaza-ne, vei scuti resurse importante!

Comanda cu incredere, acest rulment butuc pentru cilindru compactor Caterpillar CB334E beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Stim ca timpul e foarte pretios, de aceea iti livram acest rulment butuc Caterpillar CB334E super rapid. Il vei primi in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. La fel de bine poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona.

Daca vrei beneficii maxime de la noua piesa, asigura-i un montaj calificat, care va tine cont de toate aspectele necesare unei functionari optime. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea. De asemenea, iti recomandam sa evaluezi si starea etansarii si sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, care mai mult ca sigur a avut de suferit. Iar daca n-ai la cine apela pentru un montaj ca la carte, te punem noi in contact cu niste profesionisti din zona ta de activitate. Doar da-ne de veste si se rezolva!.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura