Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TL90A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TL90A
Cod produs
NIQC2S5M-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a avea o solutie rapida atunci cand o piesa s-a uzat, mentinem un stoc permanent al celor uzuale. Din acest stoc face parte si aceasta pompa de alimentare New Holland TL90A pe care ti-o recomandam! Este o productie europeana de inalta calitate. Fiind conceputa pentru a tine locul originalei, poate sustine o exploatare de lunga durata la capacitate maxima. Cel mai avantajos insa este pretul de achizitionare, care include si garnitura de la prinderea de blocul motor. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda direct pe site sau sunandu-ne.

Diferite tipuri de utilaje necesita diferite tipuri de piese. Cand ai ezitari in alegerea piesei de schimb potrivite, apeleaza serviciul gratuit de consultanta si un operator ACN iti va da toate informatiile de care ai nevoie pentru a face comanda corecta a produsului. Si mentenanta difera de la un utilaj la altul, deci ai putea lua in calcul sa apelezi si la serviciul de mentenanta pus la dispozitie de ACN Piese Utilaje. Va reprezenta o masura extrem de utila in ceea ce priveste functionarea in parametri optimi a echipamentului tau.

Pompa de alimentare New Holland TL90A - creste productivitatea echipamentului!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TL90A vine la pachet cu un certificat de garantie care sa acopere platile suplimentare in cazul unor situatii neprevazute. Acesta este valabil 12 luni de zile.

Pentru livrarea pachetului la domiciliu, apelam la serviciile de curierat rapid care iti ofera posibilitatea de a realiza schimbul in timp util. Daca mentionezi in cererea trimisa noua de verificarea coletului in prezenta curierului, nu vei achita rambursul pana nu te asiguri de starea piesei primite. Totodata, ai optiunea de a ridica pompa de alimentare New Holland TL90A direct din depozitul nostru aflat in proximitatea Bucurestiului.

Montajul pompei este o interventie tehnica pe care o poti lasa in seama mecanicilor nostri. Acestia efectueaza schimbul in mod optim, direct la punctul tau de lucru. La cerere, serviciile lor te ajuta sa scapi de orice problema tehnica aparuta care te impiedica sa lucrezi la randament maxim. Ia legatura cu consilierii nostri pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura