Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5400
Out Of stock
Descriere
Un pivot ce iti asigura necesarul de putere pentru a mentine randamentul maxim al utilajului este pivotul superior John Deere 5400 prezentat in imagini.

Fiind o piesa originala, prezinta caracteristicile esentiale pe care trebuie sa le cauti atunci cand realizezi schimbul. Eficienta sporita, rezistenta indelungata, siguranta maxima si functionare optima indiferent de mediu sunt doar cateva dintre acestea.

Comanda acum pivotul sau profita de pretul special al kitului complet! Acesta este recomandat deoarece trebuie schimbate toate piesele uzate din ansamblu, componentele sale fiind pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresorul.

Pentru detalii suplimentare si verificarea compatibilitatii cu utilajul tau suna la unul din numerele afisate! Consilierii nostri se vor asigura ca primesti suportul tehnic necesar pentru a achizitiona piesele potrivite in functie de modelul tau.

Acest pivot superior John Deere 5400 este insotit de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru ridicarea pachetului. Daca esti din alta localitate il putem expedia prin intermediul serviciilor de curierat, durata transportului fiind de o zi lucratoare. In acest caz plata se achita la curier, dupa ce integritatea piesei este verificata in prezenta lui.

Pentru montaj te punem in legatura cu mecanicii colaboratori ai firmei. Astfel interventia are loc la punctul de lucru al echipamentului, in scurt timp de la solicitare. Poti apela fara ezitare si daca utilajul necesita reparatii complexe sau revizii periodice si i se va reda randamentul maxim dorit!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod piesa: 0K5VCNJO-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura