Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TL100A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TL100A
Cod produs
AY67SIFP-C-IA
Out Of stock
Descriere
O pompa ce iti va asigura necesarul de eficienta si va avea o durata indelungata in exploatare este pompa de alimentare New Holland TL100A pe care ti-o punem la dispozitie imediat. Aceasta este realizata de catre un producator european de renume, cu scopul de a inlocui originalul intr-un mod optim. Rezultatul este pozitiv, de aceea diferenta intre cele doua este prezenta doar la pret, acest model fiind mult mai avantajos. Stocul pentru aceasta alternativa de top este permanent disponibil. La achizitionarea ei primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Daca nu iti vei ingriji corespunzator tractorul, acest lucru va afecta performanta sa. Ii sfatuim mereu pe clientii nostri sa fie atenti la modul in care opereaza utilajul pentru ca este extrem de important sa stim sa-l manevram corect! Apoi, sa invete sa fie atenti la eventuale semne de uzura ale pieselor. Fiecare detaliu conteaza si poate influenta productivitatea echipamentului. Cand lucrurile devin si mai complicate, sfatul nostru este sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de utilaj. Apeleaza la servicii de mentenanta profesioniste!

Pompa de alimentare New Holland TL100A - o solutie tehnica potrivita!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantia pompei este valabila 1 an de zile si o vei gasi in pachetul acesteia. Dar un montaj corect, te scuteste de orice neplacere. Documentele care insotesc pompa de alimentare pentru tractor New Holland TL100A trebuie pastrate.

Livrarile la domiciliu sunt realizate prin intermediul serviciilor de curierat si dureaza o zi lucratoare de la plasarea comenzilor. Plata in acest caz se achita curierului, iar daca mentionezi in cerere, pompa de alimentare New Holland TL100A primita poate fi verificata inainte pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Dupa ce ai achizitionat pompa poti programa montajul la unul din mecanicii nostri. Acesta va interveni direct la punctul de lucru al echipamentului, in cel mai scurt timp. Daca doresti sa te ajute si la remedierea defectiunilor tehnice aparute la motor, suna-ne acum si programeaza interventiile necesare!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura