Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5310
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior John Deere 5310 original se diferentiaza avantajos de restul pieselor de pe piata, fiind parte din gama Carraro. Produsele din aceasta gama sunt recunoscute la nivel interntional pentru rezultatele pozitive si performantele de lunga durata.

De asemenea, pivotul este o piesa de inalta calitate, conceputa din materiale cu rezistenta ridicata si eficienta maxima la fiecare solicitare. El se oferteaza in avantajul tau si se gaseste pe stoc in permanenta.

Achizitionarea lui se poate realiza atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet. Acesta se recomanda pentru inlocuirea tuturor pieselor uzate ce te opresc sa ai productivitate mai mare. Componentele sale sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar pretul acestora este unul special.

Garantia ce iti asigura shimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile.

Livrarea pachetului o realizam prin intermediul serviciilor de curierat care pot ajunge la destinatie a doua zi lucratoare. Rambursul in acest caz se achita la sfarsit, dupa verificarea atenta a calitatii piesei cat si starea primirii acesteia.

Datorita stocului permanent disponibil ai oportunitatea de a ridica coletul direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Comanda doar daca esti sigur de compatibilitatea lui cu utilajul tau, iar daca vrei sa primesti ajutor la identificare ia legatura cu unul din consilierii nostri. Acesta te va indruma catre cele mai bune piese, oferind consultanta tehnica gratuita. De asemenea, pentru a avea asistenta la montaj cautam cel mai bun mecanic din zona ta de lucru. La cerere, mecanicul va intervenii asupra utilajului si cu reparatii complexe necesare, direct in localitatea unde se gaseste acesta. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa: EQIMAW0Z-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura