Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal O&K L6.5 L65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal O&K L6.5 L65
Out Of stock
Descriere
O pompa care te va avantaja din punct de vedere economic si calitativ este pompa de alimentare O&K L6.5 L65.Modelul acesta este conceput in Europa cu scopul de a echivala originalul prin aceleasi caracteristici fundamentale.

Comanda acum si beneficiezi de ea in timp util deoarece stocul este permanent disponibil. Daca este in avantajul tau o poti ridica din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Certificatul de garantie are valabilitate 1 an, timp in care la aparitia unei situatii nefavorabile vei avea un model nou asigurat.

Pachetul poate fi livrat oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Daca mentionezi la plasarea comenzii de verificarea pachetului in momentul primirii vei putea achita rambursul dupa ce te asiguri de starea piesei.

Pentru mai multe detalii ai la dispozitie numerele specialistilor nostri care se vor asigura de identificarea corecta a pieselor solicitate. Dupa comandarea lor ai oprtunitatea de a programa montajul la unul din mecanicii nostri. La cerere, acestia pot efectua si revizii, reparatii minore sau operatiuni de mare precizie, in scurt timp de la solicitare. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru acest produs: TI9NMOEL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura