Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 430
Cod produs
QZGF9LI5-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare miniincarcator Case 430 din imagini se comercializeaza alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor. Acestea le ofertam la un pret avantajos si mentinem un stoc permanent aprovizionat in depozitul nostru. Pompa de combustibil prezentata este o varianta a piesei originale si a fost conceputa cu scopul de a mentine o exploatare de lunga durata. Este de provenienta europeana, iar datorita materialelor durabile din care este realizata ai asigurata o functionare optima si sigura in orice conditii. Ai garnitura inclusa in pretul produsului!

Cauti piese de top la pret competitiv? ACN Piese Utilaje vine cu solutia perfecta pentru ca piesele utilajelor tale sa poata fi inlocuite cat mai rapid si usor cu piese noi, de calitate superioara. Raspundem solicitarilor clientilor nostri din momentul in care au luat legatura cu noi. Structura echipelor si mijloacele tehnice ne permit sa le oferim clientilor solutii in cel mai scurt timp! Piesele se livreaza in 24 de ore, iar service-ul mobil ajunge oriunde ai nevoie!

Pompa de alimentare miniincarcator Case 430 - utilajul nu va mai stationa!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Certificatul de garantie ce vine la pachet cu pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 430 este valabil 1 an de zile si iti este de ajutor in cazul unor situatii nefavorabile. Sa pastrezi toate documentele din pachet!

Pentru livrari apelam la serviciile de curierat ce pot ajunge a doua zi lucratoare in orice localitate din tara. Prin mentionarea in prealabil, poti verifica starea si calitatea piesei primite inainte de a achita rambursul curierului. Comanda acum pompa de alimentare miniincarcator Case 430 si o poti avea in aceeasi zi, daca vii sa o ridici din depozitul nostru din preajma Bucurestiului.

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura