Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430
Out Of stock
Descriere
Cauti pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 430 la cel mai bun pret? Alege-o de pe www.acnpieseutilaje.ro pentru a beneficia nu doar de atat, dar si de cele mai bune servicii pentru ca utilajul tau sa aiba parte doar de ce este mai bun.

Aceasta varianta aftermarket a fost fabricata in Europa, iar in componenta ei are doar materiale de cea mai buna calitate, care o fac sa fie varianta perfecta daca iti doresti o piesa care sa fie eficienta si durabila.

Pompa vine si cu garnitura care vine intre ea si blocul motor al vehiculului tau.
Contacteaza-ne oricand pe timpul programului de lucru pentru a beneficia de consultanta tehnica fara nici un cost. Colegii nostri asteapta cu nerabdare sa ii contactezi ca sa te indrume spre pompa potrivita.

Exista cazuri rare in care situatiile neprevazute fac ca aceasta pompa de alimentare Caterpillar 430 sa se defecteze neprovocat. Tocmai de aceea ai garantie un an de zile pentru ea, incepand cu data de la care o cumperi.

Atunci cand comanzi de pe site-ul nostru sau prin telefon, specifica-ne adresa la care doresti sa primesti piesele si acestea vor ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plata o vei efectua doar atunci cand iti sunt inmanate. Pentru a ridica comanda personal, poti sa vii la sediul ACN Piese Utilaje din comuna Jilava, daca aceasta varianta iti este mai la indemana.

Iti punem la dispozitie si tie echipele de mecanici cu care noi colaboram. Oriunde in Romania ai nevoie de ei, acestia pot veni la tine pentru a monta pompa de alimentare Caterpillar 430 pe utilajul tau. Departamentul nostru tehnic iti poate oferi mai multe detalii despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Aceasta pompa de alimentare se potriveste si pe modelul de buldoexcavator Caterpillar 430D

Cod produs: 3FUV6KX4-B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura