Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrofarm 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrofarm 430
Out Of stock
Descriere
Pentru a nu achizitiona piese second hand din cauza pretului, iti ofertam avantajos modele europene alternative.  Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrofarm 430 este un articol exemplar, ce a fost fabricat in Europa sub atentia unui producator de renume.

Modelul este echivalent originalului, avand aceeasi rezistenta indelungata in care eficienta se mentine la cote maxime. De aceea o recomandam cu incredere, fiind sigura la solicitarile supuse in timpul lucrului.

Garantia ei este valabila 1 an de zile, timp in care orice situatie nefavorabila va fi remediata imediat.

Livrarea pachetului va fi realizata prin curier rapid, ajungand in localitatea ta a doua zi lucratoare. La receptia pachetului vei avea un timp de verificarea a piesei inainte de achitarea rambursul. De asemenea, avand un stoc permanent disponibil te poti prezenta la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru a ridica pachetul personal.

Nu ezita sa ceri mai multe informatii daca nu esti convins ca acest produs este alegerea potrvita. Consulta-te cu consilierii nostri tehnici pentru o varianta ideala si solicita legatura cu mecanicii nostri. Astfel iti vei putea programa montajul piesei direct la punctul tau de activitate. Suna pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Produsul are urmatorul cod: VB2Y38OU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura