Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrofarm 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrofarm 100
Out Of stock
Descriere
Poti reda randamentul motorului tau prin schimbarea pieselor uzate cu unele noi, de calitate. Din acest motiv iti punem la dispozitie pompa de alimentare Deutz Fahr Agrofarm 100 de care nu te poti lipsi daca vrei sa ajungi la performante excelente.

Aceasta pompa este avantajoasa atat din punct de vedere financiar cat si in privinta eficientei oferite in lucru. Fabricarea ei are loc in Europa, producatorul punand accent pe rezistenta materialelor care mentin o exploatare de lunga durata.

Certificatul de garantie cu care vine insotita este valabil 1 an de zile.

Ridicarea pachetului o poti realiza din depozitul nostru aflat in Bucuresti sau de la curierul care livreaza in localitatea ta. In acest caz verificarea pachetului se realizeaza in prezenta curierului si se achita rambursul la final.

Daca vrei sa montezi piesa in conditii sigure programeaza intervenita mecanicilor nostri la punctul tau de lucru. Poti solicita si remedierea defectiunilor aparute la utilaj cat si reviziile periodice necesare acestuia. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre serviciile noastre sau produsele disponibile in stoc suna la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod piesa: 340LU1VX-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura