Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pompa hidraulica pentru miniexcavator Bobcat 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 430
Cod produs
YK0JUTBP-ES
Out Of stock
Descriere
Stiai ca noi ne asemanam foarte mult cu utilajele? Ei bine, s-ar putea sa ramai surprins! Sa ne gandim la ceva simplu, cum ar fi…vestimentatia. Probabil stii acel moment in care te grabesti, uiti sa iti pui cureaua, iar apoi toata ziua esti deranjat de faptul ca iti cad pantalonii. Adevarul este ca avem nevoie de curea in viata noastra!

Si, cum utilajele ni se aseamana, si al tau poate are nevoie de o astfel de curea pompa hidraulica Bobcat 430 in viata lui. Aceasta te poate scapa de griji  si poate fi investitia pe care o asteptai.

Pentru ca impartim aceeasi pasiune, pentru ca ne dorim ca meseria ta sa rodeasca din ce in ce mai mult, putem fi acele persoane care sa te indrume pe aceasta cale. Echipa noastra se dezvolta cu zi ce trece, avem un personal pregatit sa te ajute sa depasesti orice problema ai avea si suntem dornici sa te cunoastem! Fie ca ai nevoie de o anumita piesa, fie ca utilajul tau are o defectiune, venim in ajutorul tau nu doar telefonic, ci si fizic, chiar pe teren, prin intermediul colaboratorilor nostri!

Curea pompa hidraulica Bobcat 430 este alegerea pe care utilajul tau o doreste!
Cureaua este componenta care asigura legatura dintre volanta si pompa hidraulica. Pentru ca rolul curelei este unul destul de important in functionarea optima a utilajului, nu astepta sa ramai pe loc cu activitatea si nu pierde timpul! Cel mai probabil stii deja ca timpul costa bani si cu siguranta nu iti doresti sa iesi in pierdere. Pentru a evita acesta situatie te poti asigura ca piesa ta de schimb este una de calitate, precum cea sugerata de noi!

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca ai dificultati sau nu esti sigur in alegerea piesei potrivite pentru utilajul tau, iti venim in ajutor! Identificarea produselor perfecte este uneori dificila chiar si pentru un profesionist si poate reprezenta un challenge pentru acesta! Dar, nu iti bate capul cu asta si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de la identificare pana la montaj! Contacteaza-ne la serviciul de consultanta gratuit si colegii nostri iti vor lamuri orice intrebare!

Pentru ca ne place calitatea, aceasta curea pompa hidraulica Bobcat 430 vine insotita de un certificat de carantie, valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Daca vrei sa te asiguri totusi ca produsul este intact, te asteptam la depozitul nostru!

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o curea pompa hidraulica Bobcat 430 prin serviciul de livrare rapid, in 24 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Pentru ca primii pasi sunt mereu foarte importanti in viata noastra, dar si a utilajelor, noi recomandam ca montajul sa fie efectuat de catre specialisti in domeniu. Un montaj corect asigura o durata de functionare indelungata.

Specificatii tehnice
3 randuri de dinti
123 de dinti pe fiecare rand
Trimite mesaj
Din Gura in Gura