Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Steyr M975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Steyr M975
Out Of stock
Descriere
Piesele din gama Carraro se pozitioneaza in topul recomandarilor facute de specialistii in domeniu. De aceea mentinem un stoc permanent disponibil in care se regaseste si acest pivot superior Steyr M975.

Beneficiile asocitate acestuia iti vor asigura o exploatare sigura, eficienta si foarte lunga. In plus, calitatea inalta a materialelor asigura o functionare optima in orice conditii.

Daca doresti sa achizitionezi pivotul il gasesti in stoc atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, pretul pentru acesta fiind unul special.

Pentru a avea posibilitatea de a schimba modelul in cazul unei situatii neprevazute vei primi un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Daca nu te poti prezenta la depozitul nostru din Bucuresti, livram in localitatea ta. Plata in acest caz se poate achita ramburs, dupa deschiderea coletului in prezenta curierului.

Verifica compatibilitatea piesei cu utilajul tau impreuna cu consilierii nostri tehnici. Ei iti vor oferi mai multe detalii si despre service-ul mobil la care poti programa montajul piesei sau interventiile necesare echipamentului. Suna si afla tot ce ai nevoie!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: MGOZXNCP-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura