Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Steyr M9086

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Steyr M9086
Out Of stock
Descriere
Pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur iti ofertam avantajos piese originale. Un exemplu este acest pivot superior Steyr M9086 care face parte din gama produselor originale Carraro a caror performante sunt recomandate de orice specialist.

Datorita nivelului inalt de calitate la care se afla aceasta piesa, dorim sa mentinem un stoc permanent disponibil pentru a beneficia rapid de ea. Astfel ca din depozitul nostru poti pleca cu pivotul separat sau poti achizitiona kitul complet la un pret special. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Comandarea acestor piese iti va aduce si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Putem livra pachetul in orice localitate din tara avand ajutor din partea serviciilor de curierat. La receptie curierul te asteapta sa verifici coletul, pentru a incasa rambursul doar daca esti multumit de piesele primite.

Il poti ridica si direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti, iar daca ai intrebari iti stam la dispozitie.

Nu uita ca iti poti programa montajul piesei la unul din mecanicii nostri care se vor deplasa la punctul tau de lucru. Ulterior ii poti solicita si daca utilajul tau prezinta defectiuni majore, ei venind in ajutor cu remediile necesare. Suna-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: ZGFJT7WL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura