Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior Steyr 1-33-741-681 133741681

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 1-33-741-681 133741681
Out Of stock
Descriere
Doresti sa achizitionezi un pivot superior pentru Steyr 1-33-741-681 la un pret avantajos?
Este cea mai buna alegere, pentru ca aceasta piesa este de foarte buna calitate, deoarece este de origine Carraro.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda, telefonic, pentru acest pivot superior Steyr 133741681 la unul dintre consultantii nostri tehnici, sau direct pe site-ul firmei.
Se poate comanda ca piesa separata, dar iti oferim un pret special pentru achizitionarea kitului format din: un pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor. In ambele variante, regasesti piesele in stocul nostru!

Asteptam apelurile tale pentru orice intrebari ai despre piese sau serviciile oferite de firma noastra. Inainte de a plasa o comanda, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie pentru utilajul tau!
Pivot superior Steyr 133741681 beneficiaza de certificat de garantie valabil un an de zile de la data cumpararii.

Sediul firmei noastre se afla langa Bucuresti, unde te asteptam daca doresti sa ridici acest pivot superior Steyr 133741681 personal.
Pentru livrare intr-o alta localitate, ia legatura cu unul din consilierii nostri tehnici pentru a stabili detaliile comenzii tale, urmand ca noi sa iti livram piesa in cel mai scurt timp, in locatia dorita. Plata ramburs o poti achita curierului dupa verificarea piesei, pentru a nu exista nemultumiri in privinta acesteia.

Nu ezita sa iei legatura cu noi daca pivotii utilajului sunt uzati. Chiar si daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei:  VGWKZ401-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura