Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara Steyr 1-33-741-661

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
S9I5RW2T-S-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa planetara Steyr 1-33-741-661 pe care ti-o recomandam este o piesa noua, originala. O avem pe stoc si o putem livra imediat, in baza unei comenzi telefonice sau online. Este realizata din bronz si poate fi exploatata in siguranta, o mare perioada de timp. Bucsa are rolul de a mentine planetara centrata si de a proteja integritatea simeringului. Pentru a beneficia de un montaj de buna calitate, mecanicii nostri recomanda ca bucsa si simeringul planetarei sa fie inlocuite impreuna. Daca doresti sa afli mai multe informatii despre bucsa, ori daca esti interesat de mai multe piese originale pentru utilaj, te rugam sa apelezi cu toata increderea la personalul nostru calificat!

Curajul reprezinta unul dintre cei mai importanti prieteni ai tai atat in viata personala, cat si in cea de antreprenor. Ce ar fi lumea fara curaj si cum s-ar mai pune capat raului? Piesele de schimb de calitate superioara te indeamna sa indraznesti sa iti doresti mai mult! Credem ca a venit momentul ca orice antreprenor doreste ca afacerea sa sa urce la urmatorul nivel, sa isi propusa sa achizitioneze doar produse de top. Incearca aceasta piesa originala Carraro!

Bucsa planetara Steyr 1-33-741-661 - piesa care poate face mult bine utilajului tau!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul pe care ti-l recomandam se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

Te putem ajuta cu ceva? Conteaza pe noi!

Te-ai aflat uneori in situatii dificile? In asemenea cazuri n-ai stitu incotro s-o apuci? Ti-ar fi prins bine ajutorul cuiva? Noi incercam sa nu te lasam la greu. Iti punem la dispozitie, in mod gratuit, serviciul nostru de consultanta!

Suntem alaturi de tine si atunci cand vine vorba de garantie. Astfel, aceasta bucsa planetara Steyr 1-33-741-661 vine alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni din momentul achizitiei.

Noi cunoastem valoarea timpului. Stim cat de pretios este acesta. Pentru ca timpul pierdut nu se mai intoarce niciodata, ne straduim ca aceasta bucsa planetara Steyr 1-33-741-661 sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Daca doresti, poti face o vizita depozitului nostru si poti ridica piesa chiar de aici!

Cu montajul nu-i bine sa te pui decat in cazul in care esti profesionist cu acte in regula. Pentru ca piesa achizitionata sa functioneze optim, iti recomandam ca montajul sa fie realizat doar de entitati abilitate.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura