Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara Steyr 1-33-742-703

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 1-33-742-703
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, profita de oferta noastra si achizitioneaza doar piese de schimb de calitate, care asigura o durata mare de exploatare, in conditii de eficienta sporita.
Mii de astfel de piese regasesti pe site-ul nostru, inclusiv aceasta planetara Steyr 1-33-742-703 pe care o poti achizitiona imediat, la un pret avantajos.
Fiind un produs original Carraro, principalul avantaj este dat de durata mai mare de utilizare fata de produsele aftermarket. In cazul in care se utilizeaza piese alternative, exista posibilitatea deteriorarii intregului angrenaj, datorita duritatii si prelucrarii diferite a acestora.

Cere acum o oferta pentru aceasta planetara Steyr 1-33-742-703 - fiabila, rezistenta, economic, piesa ideala pentru o reparatie care sa dureze!
In vederea functionarii corespunzatoare a produsului, nu uita de inlocuirea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Pentru piesele de care esti interesat poti plasa o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre numerele de telefon afisate.
Contacteaza-ne si vei primi rapid si alte informatii despre piesa, serviciile oferite de firma noastra sau compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra.

Planetara Steyr 1-33-742-703 este un produs de calitate, pe care te poti baza. Il vei primi impreuna cu un certificat de garantie ce va ramane valabil 6 luni de la facturare.

Odata ce ai plasat comanda, noi ne mobilizam si vei avea piesa in cel mai scurt timp. Planetara Steyr 1-33-742-703 poate fi ridicata direct de la sediul firmei din apropiere de Bucuresti sau poate fi livrata in toata tara, prin curierat rapid, plata fiind efectuata dupa verificarea coletului.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Componente planetara:
- planetara lunga
- 2 cruci planetare
- homocinetica
- planetara scurta.

Cod produs: F72WYAJP-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura