Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa Case 1-33-742-703

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1-33-742-703
Cod produs
IU2MHKSE-E
Out Of stock
Descriere
Daca si tu cauti piese de calitate, la preturi dintre cele mai bune, esti cu siguranta in locul potrivit. Recomandam mereu inlocuirea pieselor defecte cu piese originale, pentru a asigura transferul optim de putere si pentru a preveni uzura prematura a utilajului. Folosirea pieselor alternative poate duce la deteriorarea intregului angrenaj, datorita duritatii si prelucrarii diferite a acestora.

Ceea ce iti propunem acum este, insa, un produs ideal pentru o inlocuire de durata a piesei uzate. Aceasta planetara completa Case 1-33-742-703 este fabricata in Uniunea Europeana si, fiind un produs original Carraro, va asigura o functionare optima si de durata. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Planetara se livreaza ca ansamblu planetar complet si este formata din urmatoarele componente:
- planetara lunga
- 2 cruci planetare
- homocinetica
- planetara scurta
Specialistii recomanda si schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta, pentru a beneficia de o reparatie de durata.

Cere acum o oferta pentru aceasta planetara completa Case 1-33-742-703 si vei fi pe deplin multumit!
Pentru a primi o oferta cat mai detaliata, dar si pentru alte detalii referitoare la acest produs, nu ezita sa contactezi - telefonic sau online - unul dintre consilierii nostri tehnici.

Inainte de a plasa o comanda, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita, ca sa alegi cu usurinta piesele care te intereseaza din oferta noastra.

Pentru aceasta planetara completa Case 1-33-742-703 originala producatorul acorda garantie 6 luni de la data achizitiei. Certificatul de garantie si factura le vei avea in colet.

Planetara completa Case 1-33-742-703 poate fi ridicata personal de la sediul firmei sau poate fi livrata oriunde in tara, prin serviciile de curierat rapid, plata fiind efectuata dupa verificarea conformitatii produsului.

Ai nevoie de ajutor la montaj?
Pentru orice informatii despre acest serviciu sau o programare, ia legatura telefonic cu departamentul nostru tehnic!
In vederea constatarii defectiunilor aparute sau a remedierii acestora, sau daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate, apeleaza cu incredere la echipa noastra de specialisti!
Mecanicii nostri colaboratori pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura