Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Steyr M9078

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Steyr M9078
Out Of stock
Descriere
Prin piesele de inalta calitate pe care le ofertam te ajutam sa iti intreti utilajul la capacitate maxima cu efort minim. De aceea acest pivot superior Steyr M9078 este cea mai buna alegere, la cel mai bun pret.

El face parte din gama produselor Carraro a caror beneficii sunt recunoscute de specialisti nationali cat si internationali. Caracteristicile cele mai importante si avantajoase sunt eficienta in lucru, siguranta sporita oferita cat si durata indelungata de functionare la un nivel inalt de performanta.

Daca vrei sa ai parte de toate acestea comanda acum pivotul superior!

Sepcialistii nostri iti recomanda sa schimbi toate piesele uzate din ansamblu, de aceea iti ofera un pret special la achizitionarea kitului complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Certificatul de garantie primit va fi valabil 1 an de zile de la data livrarii.

Trimite-ne datele locatiei tale acum daca vrei ca piesa sa ajunga maine. De transport se vor ocupa serviciile de curierat, modalitatea de plata fiind ramburs. Acesta iti sugeram sa il achiti la final pentru a verifica inainte starea piesei.

Poti opta si pentru ridicarea personala a acesteia prezentadu-te in depozitul nostru din Bucuresti. Aici vei gasi o gama larga de piese originale Carraro pe care le mentinem permanent disponibile.

Daca vrei sa verifici inainte compatibilitatea pivotului cu utilajul poti apela la unul din consilierii nostri. Acesta iti va oferi suportul tehnic necesar dar si detalii despre service-ul nostru mobil. La acesta vei putea apela oricand ai nevoie de reparatii complexe cat si pentru a programa montajul piesei achizitionare. Suna acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: QCEWYL2B-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura