Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Steyr M9083

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Steyr M9083
Out Of stock
Descriere
Iti oferim pivotul superior Steyr M9083 din gama noastra de produse originale Carraro deoarece trebuie sa iti imbunatatesti conditiile de functionare.

Aceasta este un succes ce iti ofera eficienta si siguranta necesare in lucru, cat si durata indelungata de functionare care trebuie sa fie esentiala in alegerea piesei de schimb.

Fie ca achizitionezi pivotul separat sau ai nevoie de kitul nostru complet, beneficiezi de un pret special. Componentele kitului sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Clientii nostri nu au intampinat probleme cu piesa insa pentru orice situatie neprevazuta vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Datorita stocului nostru permanent disponibil poti ridica piesa din depozitul aflat in Bucuresti oricand ai nevoie. Daca esti din alta localitate ne poti suna acum iar serviciile de curierat iti vor aduce piesa a doua zi lucratoare. Curierul te va astepta sa o verifici in prezenta lui pentru a incasa rambursul doar daca aceasta se afla in stare perfecta.

Contacteaza-ne indiferent de curiozitati sau nevoi deoarece consilierii nostri sunt la dispozitia ta cu toate detalii necesare. In plus, pentru a beneficia de servicii complete avem parteneriate cu mecanicii din intreaga tara. Acsestia pot intervenii pentru a monta piesa si pentru a remedia orice defectiuni majore aparute la utilaj. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: 7EY92Q4T-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura