Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru tractor Steyr M975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr M975
Cod produs
J3O1P8TZ-A-AT
Out Of stock
Descriere
Stop cautarii! Ai ajuns in locul potrivit! Oricare ti-ar fi problema tehnica pe care o intampini, vom gasi cel mai bun remediu. Aceasta cruce de planetara tractor Steyr M975 iti va revigora excelent utilajul, imbunatatind eficienta sistemului de transmisie. Fiabila si extrem de rezistenta, se descurca de minune chiar si in cele mai dure conditii de lucru. Iti asigura o functionare optima vreme indelungata, caci este o piesa originala Carraro de calitate superioara.

Depozitul nostru este bine aprovizionat, iar calitatea pieselor pe care le gasesti aici satisface si cele mai fine exigente. In plus, specialistii nostri sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi tot suportul tehnic necesar. Suna-ne, vei economisi resurse importante si vei castiga eficienta!

Cruce de planetara tractor Steyr M975 - o alegere nemaipomenita!

Cand vine vorba de transmisie, calitatea componentelor si starea acestora este extrem de importanta. Fiecare are bucatica sa de raspundere pentru a face lucrurile sa se miste ca pe roate, de aceea uzura uneia pune in dificultate intregul mecanism. Aceasta cruce de planetara pentru tractor Steyr M975 are rolul de a transmite cuplul de forte dintre cele doua semi-planetare si homocinetica, de-a lungul articulatiei planetare. Pentru a fi protejata de intrusi precum praful si apa, la capetele pastilelor este prevazuta cu un simering si este gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa. Pentru a-i conserva eficienta, iti recomandam sa o gresezi periodic.

Nu-ti bate capul cu defectiunile! Cere-ne ajutorul!

Anii de experienta pe care ii avem in spate ne-au deschis orizonturi cuprinzatoare si ne-au stimulat in a deveni tot mai buni si mai eficienti pe zi ce trece. Ne imbunatatim constant serviciile pentru a-ti oferi o experienta completa, in acord cu nevoile tale. Serviciul de consultanta tehnica este doar unul dintre beneficiile pe care ti le oferim. Ori de cate ori intampini dificultati, apeleaza la noi! Sfatul potrivit in momentele-cheie te va scuti de multe neplaceri, dar si de eforturi inutile. Nu te sfii, contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Fii fara grija, pentru aceasta cruce de planetara tractor Steyr M975 beneficiezi de 12 luni garantie, in cazul unor eventuale defecte de fabricatie. Documentele necesare le vei regasi in interiorul coletului. Desi nu credem ca va fi nevoie sa le folosesti, pastreaza-le, pentru orice eventualitate!

Intelegem perfect cat de mult inseamna sa ai la timp piesa dorita. De aceea aceasta cruce de planetara tractor Steyr M975 porneste catre tine imediat ce ai plasat comanda online sau telefonic. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti este la indemana.

Pentru a-ti proteja investitia, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care stiu exact ce au de bifat pentru a obtine cele mai bune rezultate. Daca nu este corect montata, oricat de impecabila ar fi piesa, nu se va ridica la nivelul asteptarilor tale. Cauti un mecanic bun si nu stii incotro sa te indrepti? Nimic mai simplu! Ne spui si se rezolva! Avem colaboratori pe tot cuprinsul tarii, care iti pot asigura interventii punctuale sau complexe intr-o maniera profesionista.

Specificatii tehnice

Lungimea totala = 73 mm
Diametrul pastilei = 27 mm

Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering, care nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura