Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare incarcator telescopic Claas Scorpion 6030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator telescopic Claas Scorpi
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Claas Scorpion 6030 este o piesa de schimb destinata motorului tau care nu mai functioneaza la capacitate maxima. Ea va inlocui modelul uzat cu eficienta necesara intretinerii corecte, ajungand la performantele dorite.

Echivalenta acesteia cu originalul ne determina sa o recomandam cu incredere deoarece materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Acest lucru face ca schimbul sa fie de durata si activitatea intreprinsa mult mai sigura.

Fabricarea ei are loc in Europa iar noi ne ocupam de comercializarea acesteia la nivel national, oferind un pret avantajos.

Pentru a nu exista situatii nefavorabile vei primi un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Livrarea coletului se realizeaza prin curier rapid, ajungand in localitatea dorita intr-un timp foarte scurt. In acest caz prioritara este verificarea piesei in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca aceasta se prezinta in stare perfecta.

Poti alege sa ridici coletul si direct de la sediul nostru din Bucuresti iar daca ai nevoie de mai multe detalii suna-ne acum.

Iti suntem de folos si daca doresti ajutor la montaj deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Acestia se pot deplasa la punctul tau de lucru pentru a efectua orice reparatie sau revizie necesara, indiferent de complexitate. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: ZXPSIHA9-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura