Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare incarcator telescopic Claas Scorpion 6040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Scorpion 6040
Out Of stock
Descriere
Daca doresti sa achizitionezi pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Claas Scorpion 6040 iti venim in ajutor cu un pret competitiv.

Modelul face parte din topul alternativelor de succes ce inlocuiesc originalul cu aceeasi eficienta si siguranta in lucru. Ea este fabricata in Europa din cele mai rezistente materiale deoarece trebuie sa ai asigurata o exploatare indelungata.

La comandarea ei vei primi si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru a te asigura in cazul unor situatii neprevazute.

Stocul este permanent disponibil, de aceea poti comanda chiar acum si primesti coletul a doua zi lucratoare. La receptia lui vei putea verifica integritatea piesei pentru a achita rambursul curierului doar daca esti complet multumit.

Poti ridica pompa si de la sediul nostru aflat in Bucuresti iar daca ai nevoie de mai multe detalii iti stam la dispozitie.

Poti scapa si de grija montajului deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara care pot intervenii rapid la locul tau de activitate.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: 6LP4NZMU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura