Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare incarcator telescopic Claas Scorpion 7040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Scorpion 7040
Out Of stock
Descriere
Daca cea mai buna oferta consta in calitatea excelenta a produsului si un pret avantajos, avem pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Claas Scorpion 7040. Aceasta constituie un avantaj celor ce doresc o alternativa la fel de eficienta precum originalul, la un pret mult mai bun.

Calitate garantata de producator european si rezistenta indelungata la solicitarile multiple la care va fi supusa, ne intareste recomandarea fata de aceasta.

Pentru a evita platile suplimentare in cazul unor situatii neprevazute vom oferi un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Ridicarea piesei se poate face direct de la depozitul nostru din Bucuresti sau din localitatea ta, transportul fiind realizat de serviciile de curierat. In acest caz piesa va ajunge dupa o zi lucratoare de la plasarea comenzii. Modalitatea de plata este ramburs, si se achita dupa verificarea atenta a produsului.

Consilierii nostri tehnici sunt incantati sa te ajute in alegerile facute pentru echipamentul tau. Mai mult, pot trimite o echipa de mecanici pentru montarea piesei sau remedierea defectiunilor de la utilaj.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe incarcator telescopic Claas Scorpion 7040 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Codul piesei este: U4WYPD19-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura