Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Claas Atles 935RZ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Atles 935RZ
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Claas Atles 935RZ este fabricata de un producator european, de aceea este cea mai buna alternativa pentru modelul original. Fiind facuta sa reziste la cat mai multe solicitari fara ca eficienta sa fie afectata, o recomandam cu incredere.

Poti beneficia de ea la un pret foarte bun, fiind livrata rapid oriunde deoarece avem un stoc permanent disponibil.

Ne incredem in calitatea produselor oferite insa pentru orice situatie neprevazuta vei avea un certificat de garantie valabil 1 an.

Daca aceasta este piesa dorita o poti ridica din depozitul nostru aflat in Bucuresti sau ne poti trimite datele locatiei dorite. Expedierea coletului se face prin serviciile de curierat si dureaza o zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs, ce poate fi achitat la final, dupa verificarea atenta a coletului.

Pentru orice intrebari sau comenzi iti stam la dispozitie. Primesti consultanta tehnica gratuita si iti facem legatura cu mecanicii nostri pentru orice interventii necesare. Suna acum pentru a programa si montajul piesei la service-ul nostru mobil!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Claas Atles 935RZ prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate

Codul piesei: L65YOSXK-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura