Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Claas Atles 926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Atles 926
Out Of stock
Descriere
Printre piese de schimb esentiale motorului iti ofertam avantajos pompa de alimentare Claas Atles 926. Echivalenta sa cu modelul original iti va sustine o munca eficienta si sigura.

Productia acesteia are loc in Europa iar noi ne ocupam de comercializarea ei la nivel national. Stocul este permanent disponibil deoarece specialistii nostri recomanda aceasta pompa cu incredere. Motivul pentru care ei o considera un succes este durata lunga de functionare in care productivitatea ramane la cote maxime.

Primesti la achizitionarea ei un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru remedierea rapida a oricarei situatii neprevazute.

Vino la sediul nostru din Bucuresti pentru a o ridica sau trimite-ne datele locatiei tale pentru a o expedia imediat. Serviciile de curierat se vor prezenta cu aceasta piesa a doua zi lucratoare si te vor astepta sa o verifici inainte de a incasa rambursul. In acest fel vei plati pentru produsul dorit care se afla in stare perfecta.

Consilierii nostri tehnici iti vor oferi detalii suplimentare despre pompa si te vor ajuta sa identifici corect piesele noi. In plus ne poti apela si daca utilajul tau necesita reparatii complexe sau daca doresti ajutor la montaj. Dispunem de un service mobil care se deplaseaza rapid pana la punctul tau de lucru. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe excavator O&K MH6.5 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm
In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate

Codul piesei este: RB70LUKC-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura