Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Claas Atles 925RZ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Atles 925RZ
Out Of stock
Descriere
Piesele fabricate din materiale cu rezistenta ridicata la multiple solicitari vor aduce o eficienta maxima in munca ta, dar si o durata lunga de exploatare. De aceea iti punem la dispozitie aceasta pompa de alimentare Claas Atles 925RZ a caror caracteristici iti asigura performante excelente.

Ea este o recomandare a specialistilor pentru inlocuirea originalei deoarece se fabrica in Europa la standarde inalte de calitate. Noi mentinem un stoc permanent disponibil pentru a putea fi achizitionata la un pret avantajos.

De la data plasarii comenzii va fi valabil certificatul de garantie ce il vei utiliza in cazul unei situatii neprevazute. Acesta va fi acceptat pe o perioada de un an de zile.

Livrarea pompei se face prin curier rapid pentru a ajunge a doua zi lucratoare in orice localitate din tara. Lasa-ne datele necesare iar curierul iti va aduce coletul pe care il poti verifica inainte de a achita rambursul.

Dorim sa oferim servicii complete, de aceea avem parteneriate cu mecanicii din diferite zone ale tarii. Astfel daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita o revizie completa vei avea la cine sa apelezi. Pentru mai multe detalii poti suna la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Claas Atles 925RZ prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Cod produs: QAOJU198-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura