Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 6030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Frutteti 6030
Cod produs
HFD71W6S-RE
Out Of stock
Descriere
Solutia pentru un motor mult mai productiv este sa inlocuiesti piesele uzate cu unele de calitate. De aceea avem pe stoc aceasta pompa alimentare tractor Landini Frutteti 6030 la un pret avantajos.

Aceasta piesa este fabricata la standarde europene, fiind alternativa de succes a piesei originalei. Prin succes ne referim la rezistenta indelungata dovedita, la eficienta pe care o prezinta la fiecare solicitare, cat si la siguranta oferita in timpul lucrului. In plus, garnitura de la prinderea de blocul motor este oferita gratuit.

Pompa alimentare tractor Landini Frutteti 6030 - pregatita pentru exploatare intensa!

Daca aceasta pompa este piesa pe care o cautai, o poti achizitiona imediat pentru ca o gasesti permanent disponibila in depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Pentru intrebari sau comenzi departamentul nostru tehnic este la dispozitia ta. Suna acum pentru a primi gratuit si consultanta tehnica, in vederea unor viitoare achizitii corespunzatoare!

O astfel de pompa vine insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.Stai fara grija!

Poti solicita livrarea la domiciliu si beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare, indiferent de localitate. La receptie ai posibilitatea de a verifica produsul in prezenta curierului, pentru a plati rambursul doar daca acesta se afla in stare perfecta. Insa, exista si posibilitatea de a ridica personal aceasta pompa alimentare tractor Landini Frutteti 6030 din imagini. Te asteptam la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului! Cere acum o oferta!

Nu uita sa soliciti interventia mecanicilor nostri daca intampini probleme tehnice la motor. Ei vor interveni prompt ori de cate ori ai nevoie, efectuand remedierile necesare pentru a ajunge cu echipamentul la randament maxim. Suna acum pentru a programa si montajul pompei direct la punctul tau de lucru!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura