Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 4530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Frutteti 4530
Cod produs
JDIOR3YT-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru o inlocuire pe termen lung a pompei uzate iti ofertam aceasta pompa alimentare Landini Frutteti 4530 la un pret foarte bun. Aceasta componenta este destinata exploatarii indelungate datorita materialelor de inalta calitate folosite si a eficientei dovedite pe parcurs. Pretul avantajos l-a capatat fiind o piesa alternativa, iar ca oferta sa fie completa iti adaugam gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare Landini Frutteti 4530 - calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Cere detalii!

Fabricarea pompei are loc in Europa, iar pentru a fi la indemana in cazuri urgente mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti. Pentru intrebari ai la dispozitie departamentul nostru tehnic. Sunand, vei primi si consultanta tehnica gratuita, care sa iti asigure achizitionarea corecta a pieselor si cea mai buna oferta a acestora!

Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

O astfel de pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 4530 este insotita de un certificat de garantie care sa-ti foloseasca in cazul unor posibile situatii neprevazute. Acesta este valabil 1 an de zile din momentul achizitiei.

Pentru ridicarea personala a pachetului esti asteptat la punctul nostru de lucru, iar daca esti din alta localitate poti solicita livrarea la domiciliu. Acest lucru presupune plata in sistem ramburs, ceea ce iti ofera posibilitatea verificarii coletului inainte pentru a evita orice nemultumire.

Daca te avantajeaza, plaseaza comanda si vino la sediul nostru din apropierea Bucurestiului ca sa ridici aceasta pompa alimentare Landini Frutteti 4530 din imagini, chiar in aceeasi zi!

Din dorinta de a-ti oferi servicii complete colaboram cu mecanici din intreaga tara, care se pot deplasa la punctul tau de lucru pentru remedierile necesare echipamentului. Prin intermediul acestora iti poti programa si reviziile periodice, cat si montajul eficient al pieselelor achizitionate. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura