Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 5560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Frutteti 5560
Cod produs
65A4JIMG-RE
Out Of stock
Descriere
In vederea cresterii fiabilitatii motorului fata de solicitarile la care este supus, iti ofertam piese de schimb de inalta calitate. Aceasta pompa alimentare tractor Landini Frutteti 5560 este un astfel de articol, care prin eficienta sa pastreaza un randament ridicat in lucru. Fiind o productie europeana, succesul in inlocuirea piesei originale este asigurat, dand dovada de aceeasi functionare optima si indelungata.

Pompa alimentare tractor Landini Frutteti 5560 - calitatea face diferenta! Cautarile tale au luat sfarsit!

Oferta noastra pentru aceasta este foarte avantajoasa - livrare imediata, pret foarte bun - si include garnitura de la prinderea de blocul motor. Suna-ne acum daca ai nevoie de mai multe detalii, iar daca doresti primesti si consultanta tehnica gratuita la achizitionarea pieselor noi. Daca ai nevoie si de un mecanic, suntem aici. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Achizitionezi aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 5560 si primesti un certificat de garantie, valabil 12 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, stai fara grija!

Suna un membru al echipei ACN sau completeaza cererea pentru a comanda aceasta piesa de schimb. Avem posibilitatea de livrare imediata, indiferent de localitate. Rambursul se poate achita la final, prioritara fiind verificarea pachetului in prezenta curierului.
Daca ai nevoie de pompa azi, e de ajuns sa vii la la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, unde mentinem un stoc permanent aprovizionat.

In plus, la un acelasi apel catre noi poti programa si montajul pompei sau alte reparatii, reviziile necesare echipamentului, la unul din mecanicii nostri colaboratori. El poate remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Pentru detalii suplimentare despre acest serviciu optional asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura