Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator O&K RH4.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K RH4.6
Cod produs
KFTB5E39-C-IA
Out Of stock
Descriere
Achizitionezi aceasta pompa de alimentare excavator O&K RH4.6 si primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. Se va asigura astfel o perfecta etansare a piesei si o functionare optima. Pompa de motorina pe care ti-o propunem este conceputa de un producator european de renume, ale carui echivalente inlocuiesc originalul cu un succes fantastic. Ai asigurata eficienta in lucru si exploatarea indelungata a sistemului de alimentare. Oferta pregatita pentru aceasta pompa te va incanta - pret foarte bun, iar rapiditatea transportului te va uimi.

E complicat sa faci cumparaturi pentru excavator, nu e ca si cum ii iei o alifie si gata, se face bine! Nu e ca si cum comanzi posete pentru sotie sau jucarii copilului, desi partea cu poseta s-ar putea sa fie mai grea decat excavatorul… In fine, e deja un teren minat, zic sa-l parasim elegant! Una peste alta, ziceam ca e complicat si din acest motiv, avem un serviciu gratuit de consultanta tehnica care te ajuta pas cu pas. Ai certitudinea ca produsul ales este potrivit!

Pompa de alimentare excavator O&K RH4.6 - nu-i subestima calitatile!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Daca caracteristicile prezentate nu le regasesti la piesa primita, vei avea un certificat de garantie valabil 1 an. Cu acesta vei putea schimba pompa de alimentare pentru excavator O&K RH4.6 fara alte costuri suplimentare.

Livrarea ei se face cu ajutorul serviciilor de curierat - in orice localitate - si dureaza o zi lucratoare de la plasarea comenzii. Modalitatea de plata este ramburs si poate fi achitat dupa verificarea piesei in prezenta curierului. Daca ai nevoie de pompa de alimentare excavator O&K RH4.6 azi, o poti avea daca vii la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Ne poti contacta si daca ai nevoie de interventia unui mecanic, sa se ocupe de montajul piesei sau de defectiunile aparute la motor. Avem parteneriate cu specialisti din diferite zone ale tarii, pentru a putea raspunde rapid si calificat solicitarilor tale. Poti apela la ei pentru reparatii complexe, montarea pieselor noi sau pentru reviziile periodice. Afla direct de la noi cum te putem ajuta.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura