Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator O&K RH4.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K RH4.6
Cod produs
HF90EU5Z-AT
Out Of stock
Descriere
Stim prea bine prin ce treci cand ti se defecteaza utilajul, iar cand problema s-a iscat in zona motorului, e de inteles sa fii in alerta. Asta nu inseamna sa remediezi defectiunea cu ce apuci. Urgenta, urgenta, dar daca tot trebuie s-o faci, fa-o ca la carte. Alege piese de calitate, ca sa nu te intorci orea curand la aceeasi problema. Iti recomandam aceasta garnitura de chiuloasa O&K RH4.6 pentru rezistenta si fiabilitatea sa chiar si in conditii dificile de exploatare. Este fabricata cu maxima precizie si atentie la detalii, dintr-un metal special care ii confera durabilitate, incat isi va indeplini cu succes misiunea in pofida solicitarii intense.

O gama diversa de piese de schimb impecabile te asteapta in depozitul nostru! Daca esti prea departe sa le studiezi la fata locului, o poti face virtual sau ne poti apela pentru a le identifica rapid pe cele de care ai nevoie. Nu mai esti singur in lupta cu defectiunile! Ai in noi aliati de nadejde, caci serviciile pe care le adaugam ofertei noastre de produse te vor scuti de o multime de eforturi. Suna-ne!

Garnitura de chiuloasa O&K RH4.6 - o alegere isteata pentru a putea lucra la maxima capacitate!
Aceasta garnitura de chiuloasa O&K RH4.6 nu-i o piesa lipsita de importanta, chiar daca denumirea sa ar putea-o arunca in banalitate. Ea asigura etanseitatea intre blocul motor si chiuloasa, mentinand astfel un cadru optim pentru desfasurarea proceselor ce au loc la nivelul motorului. Joaca un rol esential pentru functionarea motorului in parametri optimi, fara poticneli, fara neplaceri.

Ne pliem pe nevoile tale!
Stim ca de multe ori te poti confrunta cu dificultati tehnice si mai stim si ca timpul nu este mereu de partea ta. Iti oferim acces rapid la informatiile de care ai nevoie, sintetizate astfel incat sa raspunda necesitatilor tale. Serviciul nostru de consultanta si-a dovedit din plin utilitatea de-a lungul timpului si se bucura de o popularitate bine meritata. Sfaturi pertinente, solutii complete pentru imbunatatirea eficientei, identificari rapide si precise ale pieselor de care ai nevoie - practic acoperim tot ce tine de intretinerea utilajelor. Si inca un aspect important! Consultanta iti este oferita gratis!

Garantie
Nu-ti fa griji in privinta defectelor de fabricatie. Pentru aceasta garnitura de chiuloasa pentru excavator O&K RH4.6 ai garantie 6 luni de la data facturarii, incat esti asigurat. In interiorul coletului vei regasi certificatul de garantie si factura, pe care iti recomandam sa le pastrezi pentru orice eventualitate.

Livrare
Intelegem perfect nevoia ta de a avea cat mai rapid piesa de care ai nevoie. Nu-ti fa griji, iti vom livra aceasta garnitura de chiuloasa O&K RH4.6 in cel mai scurt timp. Solicita o oferta online sau telefonic si, o data ce te-ai decis, ne punem in miscare. Primesti piesa prin intermediul serviciilor de curierat, la adresa precizata de tine. De asemenea, poti ridica personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Calitatea montajului influenteaza considerabil performantele piesei. O interventie tehnica efectuata necorespunzator poate compromite atat piesa in cauza, cat si alte piese conexe. Indreapta-te catre profesionisti in domeniu, e mai sigur asa. In cazul in care nu stii la cine sa apelezi, iti putem recomanda o echipa de incredere din apropierea ta. Suntem peste tot!

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura