Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga punte fata pentru buldoexcavator Case 590SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SLE
Cod produs
NZL2UA1I-RE
Out Of stock
Descriere
Avem o veste buna pentru tine! O astfel de planetara lunga punte fata Case 590SLE se afla acum in oferta noastra la un pret avantajos. Mai mult, piesa recomandata de catre noi este originala Carraro. Aceasta este livrabila pe baza de comanda.
Poti achizitiona piesa separat sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga punte fata Case 590SLE - rezistenta si super fiabila! O gasesti prezenta oricand in depozitul nostru!

Pentru a beneficia de o reparatie completa si durabila, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara, odata cu planetara lunga. Iti sugeram sa verifici starea in care se gasesc pastilele crucilor de planetara si, daca acestea sunt deteriorate, sa schimbi si crucile. Poti comanda produsele care te intereseaza, cu usurinta, prin apel telefonic sau prin completarea formularului de pe site. Vei primi o oferta personalizata, in acord cu nevoile tale de piese de schimb!

Inainte de a comanda, verifica compatibilitatea componentelor de care ai nevoie, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Iti oferim consultanta gratuita la alegerea pieselor noi. In plus, trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

O asemenea planetara lunga punte fata Case 590SLE ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei. Garantia sa vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livram produsul in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica aceasta planetara lunga punte fata pentru buldoexcavator Case 590SLE comandata direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?
Atelierul mobil al firmei poate efectua toate reparatiile necesare, in localitatea in care se afla utilajul. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate problemele tehnice pe care le intampini, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru mai multe informatii, nu ezita sa iei legatura cu unul dintre tehnicienii firmei!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura