Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95,New Holland LB95.B
Cod produs
71DBSCVT-AS
Out Of stock
Descriere
Ai toate motivele sa iti doresti ca munca ta sa se desfasoare fara intreruperi, intr-un mod eficient! De aceea, nu pune la indoiala importanta calitatii pieselor de schimb! Cu siguranta nu iti doresti sa investesti iar si iar. Pentru a evita asta, ai nevoie de echipamente care sa clocoteasca de originalitate si calitate! Acest pinion planetar New Holland LB95 nu va intarzia sa iti dovedeasca abilitatile de care dispune! Este o inventie tipica pentru renumitul producator Carraro!
Atunci cand avem atitudinile corecte, talentele noastre ating nivelul de performanta maxim si, ca o consecinta logica si inevitabila, obtinem rezultate bune. Adopta o atitudine pozitiva si lasa talentul celor experti sa isi faca magia asupra situatiei tale! Problemele de astazi sunt invataturile de maine! Iar agentii nostri se vor asigura ca ele nu vor mai aparea. Cele mai eficiente metode se vor intercala si vor crea planul ideal pentru intreprinderea muncii tale!

Adauga o doza de noutate cu acest pinion planetar New Holland LB95 utilajului tau!
Calitatea si originalitatea cu care acest pinion planetar New Holland LB95 a fost inzestrat nu determina decat indeplinirea rolului sau in cea mai profi maniera! Conceput dintr-un metal tratat termic pentru rezistenta sporita la uzura, acest accesoriu asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Este o piesa de rezistenta pentru gruparea mecanica din care face parte!

Afla toate noutatile acestei industrii!
Cea mai bine pregatita echipa de agenti iti va fi alaturi din prima clipa si iti vor aduce cele mai pertinente informatii dupa care sa te ghidezi! Serviciul de consultanta a fost infiintat pentru a ne apropia de clientii nostri si pentru a le veni in ajutor! Cele mai noi tendinte din lumea tehnica iti vor fi aduse la cunostinta! Dar mai intai de toate, ne vom asigura ca faci selectia compatibila a piesei! UUlterior iti vom raspunde fiecarei intrebari si iti vom livra orice sfat care sa te ajute sa evoluezi!

Atunci cand faci o investitie, este absolut firesc sa ai o anumita garantie. Investeste cu incredere in acest pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland LB95 caci vine la pachet cu o garantie de 6 luni. Garantie ce este stipulata in certificatul produsului!

Stim ce pierdere inseamna o zi irosita in acest domeniu! Atunci hai sa punem lucrurile in miscare! Tu apeleaza-ne sau completeaza cererea d epe site, iar noi demaram procedurile necesare expedierii! Acest pinion planetar New Holland LB95 iti va ’’bate la usa’’ in doar 24 de ore!

Calitatea superioara a acestui pinion ar putea fi compromisa numai si numai de un montaj deficitar! O manopera realizata superficial te va costa timpul, banii si energia! Totul in cantitati duble! De aceea este imperios necesar sa optezi pentru un montaj profesional in cadrul atelierelor de specialitate! O persoana experimentata in asamblarea transmisiilor finale va face magie cu piesa ta!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura