Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Hyster C530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster C530
Cod produs
PJZA4CYB-C-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare Hyster C530 este un produs de calitate pe care vi-l recomandam cu incredere. Fabricarea piesei are loc in Uniunea Europeana, iar achizitionarea ei se poate face direct stocul nostru. Piesa este deja in depozit si isi asteapta emotionata cilindrul compactor! Hai sa-i imprietenim pe astia doi si sa-i punem sa lucreze pentru tine! Piesa are calitatea si eficienta garantate de producator, iar noi o comercializam la un pret cat se poate de avantajos! Ai inclusa chiar si garnitura de etansare!

Angajatii ACN Piese Utilaje iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere potrivita echipamentului tau. Ne poti contacta telefonic sau online si, inainte de a plasa comanda, vei putea beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentei. Nici montajul nu ar trebui sa fie o problema. Avem service mobil care poate interveni oriunde ai ramas in pana sau unde iti desfasori activitatea. Iar mecanicii sunt dintre cei mai buni. Ai cilindrul compactor ca nou!

Pompa de alimentare Hyster C530 - o montezi si te roaga sa pornesti motorul!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Hyster C530 beneficiaza de garantie valabila un an de zile de la data achizitionarii. Factura si certificatul de garantie le vei avea in colet.

Pompa de alimentare Hyster C530 poate fi livrata prin curier rapid oriunde in tara, cu plata ramburs si cu posibilitatea de a verifica continutul coletului in prezenta curierului. O regasesti disponibila in oferta noastra si o poti ridica si de la sediul firmei.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca vrei un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura