Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Komatsu JV16R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu JV16R-2
Out Of stock
Descriere
Oferta noastra pentru pompa de alimentare cilindru compactor Komatsu JV16R-2 include un pret mic, o garantie extinsa si garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.
Aceasta este cea mai buna achizitie pe care o poti face pentru acest tip de pompa, fiindca iti propunem o alternativa de calitate, fabricata in Europa de un producator renumit.

Pompa de alimentare Komatsu JV16R-2 este mecanica, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei.
Componenta se va dovedi esentiala pentru motorul tau si ii va asigura acestuia eficienta maxima.
Este conceputa din materiale durabile, pentru a putea fi exploatata vreme indelungata, dar se recomanda si schimbarea filtrului de combustibil odata cu schimbarea pompei, in scopul asigurarii unei durate de viata extinse.

Stocul nostru este permanent disponibil, de aceea poti beneficia de ea chiar azi, daca te prezinti la sediul din Bucuresti, sau poti solicita livrarea la domiciliu pentru maine.

Comenzile le poti trimite prin e-mail, prin formularul propus pe site sau le poti discuta cu consilierii nostri sunand la unul din numerele de telefon afisate! Ei vor verifica compatibilitatea cu motorul utilajului tau si iti vor propune cea mai buna oferta.
Consultanta tehnica o oferim gratuit clientilor nostri, asa incat acestia sa achizitioneze de fiecare data componenta potrivita utilajului lor din oferta noastra.

Certificatul de garantie pe care te poti baza in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Pentru a livra coletul in localitatea ta, lasa-ne datele necesare si poti realiza schimbul maine. Curierul iti va oferi timpul necesar pentru a verifica starea piesei primite si va incasa rambursul la final.

Dupa ce ai achizitionat piesele de care ai nevoie, te putem pune in legatura cu un mecanic pentru a programa montajul lor. Ulterior, poti solicita interventia lui si daca apar probleme tehnice care nu te lasa sa lucrezi la capacitate maxima. Reparatiile pot varia de la cele mai simple la cele mai complexe, iar de regula se efectueaza la punctul tau de lucru. Ia legatura cu consilierii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Produsul are urmatorul cod: 35AJKTQD-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura