Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor JCB VM200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM200
Cod produs
ES7BQ06F-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa alimentare JCB VM200 are un design nou, ce ii permite inlocuirea cu succes a modelului original. Producatorul european o comercializeaza pentru eficienta dovedita de-a lungul timpului, pentru ca denota rezistenta la solicitarile din timpul lucrului. De asemenea, pretul de achizitionare este foarte avantajos, insa meriti si mai mult de atat. De aceea iti adaugam gratuit in colet garnitura dintre blocul motor si pompa.

Pompa alimentare JCB VM200 - utilajul tau are nevoie de o asemenea piesa de schimb! Cere detalii!

Poti plasa o comanda acum foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Orice intrebare ai, noi ii gasim raspunsul. Suna-ne acum si te ajutam sa faci alegerea potrivita. De asemenea, iti putem fi de folos si daca utilajul tau necesita interventia unor mecanici profesionisti, fara a mai fi necesara deplasarea intr-un service. Mai mult, orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp!

Apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii nostri tehnici si primesti consultanta tehnica gratuita, detalii despre acest produs sau altele din oferta noastra!

Clientii nostri nu au intampinat probleme dupa montarea corecta a pompei, insa pentru situatiile neprevazute, ca sa fie remediate imediat, vei avea un certificat de garantie. Acesta este valabil 1 an de zile de la data livrarii. Comanda cu incredere aceasta pompa de alimentare pentru cilindru compactor JCB VM200 din imagini!

Aceasta pompa alimentare JCB VM200 noua poate fi livrata in orice localitate, timpul de asteptare fiind foarte scurt. O poti verifica inainte de a achita rambursul curierului, pentru a te asigura ca ceea ce ai primit este produsul dorit. Daca vrei, poti sa ridici pompa de alimentare comandata si de la sediul firmei noastre, din apropierea Bucurestiului.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea pompei sau putem efectua si reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura