Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit reparatie pompa de amorsare cilindru compactor JCB VM200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM200
Cod produs
8GE417RJ-V-IA
Out Of stock
Descriere
Daca reparatia utilajului tau necesita piese de schimb noi, afla ca in depozitul nostru gasesti acest kit reparatie pompa amorsare JCB VM200 la un pret fara concurenta. El reprezinta alternativa economica de reparatie a pompei de amorsare, insa doar daca aceasta are numai membrana deteriorata, nu si corpul sau. Ne-am preocupat sa il avem deja in depozitul nostru, pentru ca timpul de livrare sa fie minim pentru clientii nostri. Indata ce ai plasat comanda, setul poate fi livrat imediat oriunde in tara.

Vei fi pe deplin multumit de rezultat, intrucat componentele acestui set sunt piese de calitate superioara, fabricate de catre producatori europeni. Daca trebuie sa inlocuiesti in intregime piesa, venim in intampinarea ta cu pompe de amorsare noi, la preturi fara concurenta. Ele au filtru si pahar decantor de aer. Daca ai intrebari si vrei mai multe detalii despre acest produs, inainte de a comanda, suna-ne. Iti oferim gratuit consultanta tehnica pentru a ne asigura ca vei fi multumit de ce ai ales.

Kit reparatie pompa amorsare JCB VM200 - achizitioneaza-l fara intarziere!

Intr-o aplicatie de amorsare, in care pompa de combustibil este utilizata numai in timpul pornirii sau cand sistemul de combustibil a fost golit complet de combustibil, este instalata o pompa de amorsare pentru a amorsa instantaneu sistemul de combustibil si a impinge combustibilul in sistemul de injectie. Acest lucru permite motorului sa porneasca rapid si evita pornirea inutila a motorului. Repar-o la timp ca sa functioneze normal!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Poti intra in posesia acestui kit de reparatie pompa de amorsare pentru cilindru compactor JCB VM200 sunand la telefoanele afisate sau consultand website-ul nostru www.acnpieseutilaje.ro. Dupa inregistrarea comenzii, produsul va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, daca optezi pentru livrare. Daca insa doresti sa ridici personal piesele, poti veni oricand, de luni pana vineri, la sediul nostru. Acesta se afla la marginea Bucurestiului, in comuna Jilava, judetul Ilfov.

ACN Piese Utilaje iti poate da ajutor si la montajul acestui kit reparatie pompa amorsare JCB VM200 de calitate! Iti vei putea programa la noi si montajul acestui set, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara. Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura