Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor JCB VM146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM146
Cod produs
BATO40QM-RE
Out Of stock
Descriere
Gandeste-te la cel mai bun pret pe care il poti avea pentru o pompa de inalta calitate. Acum scade putin din el, adauga garnitura gratuit si ai oferta noastra pentru aceasta pompa alimentare cilindru compactor JCB VM146 din imagini. Pompa pe care ti-o recomandam este o productie europeana confectionata din materiale rezistente si sigure, care sa ofere o exploatare indelungata. In tot acest timp, poate tine locul modelului original cu o aceeasi eficienta in functionare.

Pompa alimentare cilindru compactor JCB VM146 - calitatea face diferenta! Alege intelept pentru utilajul tau!

Oferta noastra si pentru acest produs este foarte avantajoasa: pompa de calitate garantata, livrata imediat, din depozitul nostru, la un pret excelent! De aceea, ca sa o poti monta si tu pe echipamentul tau, tot ce mai ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

Daca mai ai intrebari pentru consilierii nostri tehnici, contacteaza-ne acum! Acestia iti pot da mai multe detalii despre produsele noastre si echipa de service mobil. Ca sa alegi cu usurinta piesa ideala din oferta noastra, iti asiguram de fiecare data consultanta tehnica gratuita!

Garantia pentru aceasta pompa de alimentare pentru cilindru compactor JCB VM146 va fi valabila 1 an de zile, timp in care nici o situatie neprevazuta nu va ramane neremediata.

Stocul nostru disponibil de unde poti ridica aceasta pompa alimentare cilindru compactor JCB VM146 comandata se afla in apropiere de Bucuresti, iar pentru livrarea in alte localitati apelam la serviciile de curierat. Acestea ajung in localitatea dorita a doua zi lucratoare, cand poti verifica pachetul in prezenta curierului. Rambursul se achita la final, dupa ce te-ai convins de calitatea promisa.

Incercam sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni.
Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura