Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TM7000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM7000
Cod produs
9W2SV68F-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland TM7000 este fabricata in Uniunea Europeana si o consideram cea mai buna varianta de inlocuire a piesei de origine, deoarece este de o calitate superioara! Se expediaza la un pret foarte convenabil impreuna cu garnitura! Iti recomandam acest produs cu mare incredere pentru ca iti asigura o lunga utilizare si rezistenta maxima. Cand este momentul sa-i oferi motorului tot o piesa de calitate, aceasta este o optiune demna de luat in calcul! Poti plasa comanda telefonic sau completand formularul de pe site!

Ai nevoie de cunostinte temeinice si nu iti permiti sa faci carpeli cand vine vorba de siguranta ta si a utilajului. Te asteptam la serviciul de consultanta tehnica gratuita cand ai nevoie de informatii despre utilajul tau sau cand doresti sa faci o achizitie de piese de schimb. Vei descoperi ca aici avem oameni bine pregatiti sa-ti gaseasca solutiile tehnice potrivite echipamentului tau. Suntem convinsi ca avandu-ne parteneri pe noi, succesul afacerii tale nu se va lasa mult asteptat!

Pompa de alimentare New Holland TM7000 - functioneaza perfect pe tractorul tau!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TM7000 are garantie valabila timp de 12 luni. Documentele care insotesc produsul trebuie pastrate cu grija!

Pompa de alimentare New Holland TM7000 se livreaza prin curier, oriunde in tara.  Pentru a nu exista nemultumiri cu privire la continutul coletului, acesta se poate verifica inainte de a se face plata. Pompa de alimentare se poate ridica si de la sediul nostru.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura