Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T6000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6000
Cod produs
WU9DP7AC-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T6000 reprezinta una dintre piesele de calitate pe care le gazduim in depozitul nostru. Specialistii europeni, maiestri in fabricarea pieselor de schimb pentru utilaje grele, au realizat o piesa care este perfect compatibila cu utilajul tau si are toate calitatile pe care le avea si modelul original. Singura diferenta majore este pretul, acesta este mult mai accesibil! Acum este momentul sa profiti de ocazie si sa comanzi o piesa de calitate la pret mic, pret care include si un o-ring. Aceasta garnitura te va ajuta sa termini corect montajul.

Poti prelungi semnificativ durata de viata a utilajelor grele apeland la servicii profesioniste de mentenanta. Respectarea inspectiilor tehnice si schimbul la timp al pieselor uzate va creste rezistenta in timp a echipamentului tau. Toate aceste detalii se vor vedea in modul in care afacerea ta se va desfasura. Nu vei avea sincope, nu vei avea utilaje ramase in garaj din cauza avariilor si niciun deadline nu va fi depasit. Pentru servicii de top, poti apela cu incredere la ACN Piese Utilaje!

Pompa de alimentare New Holland T6000 - efectueaza rapid inlocuirea piesei!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T6000 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare New Holland T6000 a pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura