Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Isuzu 1-13610-877-0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Isuzu 1-13610-877-0
Out Of stock
Descriere
Stiai cat de vitala este aceasta pompa apa Isuzu 1-13610-877-0 pentru motor? Mai bine afli doar in teorie, nu si in practica. Motorul are enorm de suferit de pe urma supraincalzirii si se confrunta cu temperaturi foarte ridicate in timpul functionarii, de aceea trebuie sa-i pastrezi un mediu prielnic functionarii. Pompa de apa asta face, ajuta la mentinerea unei temperaturi optime a motorului, prevenind astfel efectele nocive ale supraincalzirii. Cea pe care ti-o propunem este o echivalenta remarcabila a celei originale, capabila sa-ti ofere aceeasi fiabilitate si aceeasi rezistenta, pentru a te bucura de randament maxim vreme indelungata. Diferenta este doar pretul, care cu siguranta nu te deranjeaza daca e mai mic decat te-ai astepta.

Cand te afli in impas e important sa ai pe cine te baza, dar si sa poti rezolva problema cat mai rapid si mai eficient. Stim cat de neplacute sunt defectiunile, de aceea nu te lasam sa te chinui de unul singur cu ele. Da-ne de veste si vom gasi solutii avantajoase pentru tine. Ne-am dotat cu produse de cea mai buna calitate si iti oferim servicii complete pentru intretinerea masinariei tale. Suna-ne! Specialistii nostri sunt bucurosi sa-ti poata da o mana de ajutor!

Pompa apa Isuzu 1-13610-877-0 - o piesa impecabila, de maxima necesitate si atat de accesibila!
In angrenajul motorului tau, aceasta pompa apa Isuzu 1-13610-877-0 este o componenta esentiala, care ajuta lichidul de racire sa circule de la radiator la motor si inapoi, intr-un ciclu care regleaza temperatura motorului. Astfel, se evita supraincalzirea atat de nociva pentru motor. Daca folosesti si un antigel de calitate superioara, cu proprietati anticoroziune, ii vei prelungi durata de viata, imbunatatind, totodata performantele si eficienta motorului tau.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te scoate din impas!
Cand te trezesti cu o defectiune, numai de lecturi tehnice nu-ti arde si sub presiune toate datele alea devin de-a dreptul hieroglife. Trage aer in piept, relaxeaza-te si suna-ne! Identificam noi solutia problemei tale si piesele potrivite utilajului tau cat ai zice peste. Atat de simplu e! N-are rost sa-ti mai bati capul. Specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele ca sa-ti ofere informatiile de care ai nevoie in momentele critice si nu numai. Caci tot aici poti face rost de un plan personalizat de intretinere a utilajului, ca sa scapi de grija defectiunilor neprevazute. Si nu-ti fa griji, nu te costa nimic. Consultanta e din partea casei!

Comanda cu incredere, ai pentru aceasta pompa de apa Isuzu 1-13610-877-0 o garantie de 12 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Chiar daca astfel de cazuri sunt extrem de rare, iti recomandam sa pastrezi totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Ca sa stai fara nicio grija!

Livrarea este asigurata de curierii foarte rapizi cu care colaboram, astfel ca vei primi aceasta pompa apa Isuzu 1-13610-877-0 super rapid, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. De asemenea, ai posibilitatea sa vii s-o ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montajul este esential pentru functionarea optima a piesei inlocuite, de aceea te sfatuim sa eviti mesterii de ocazie sau improvizatiile. Apeleaza la profesionisti, astfel nu risti compromiterea piesei in cauza si nici a altor piese. Daca ai nevoie, iti trimitem noi pe cineva, chiar si o echipa mobila, daca ai utilajul imobilizat cine stie pe unde.

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura